UNG


För mer information om nästa års läger:

norrlandalagret.se

Hej alla Norrlandavänner!

Hoppas att ni mår bra och kan njuta av det fina vårvädret trots alla omständigheter.

Vi i styrelsen har enhälligt tagit det tunga beslutet att ställa in Norrlandalägret sommaren 2020 med hänsyn till Corona pandemin. Ett tungt beslut som var svårt för oss alla att fatta.

Bakomliggande anledningar till beslutet är bland annat:

° Begränsningen i antal är ännu 50 personer. Vi finner inte att det är möjligt att välja vilka 50 som får komma och framförallt vilka som inte får komma.

° Den sociala distansen som gäller från Folkhälsomyndigheten skulle göra att vi inte kan ha den öppenhet och närhet som vi vill sprida på lägret. Att inte kunna sitta i någons knä vid lägerbålet, leka med varandra i vattnet eller bo i samma tält som sina vänner.

Det finns även fler argument/anledningar till varför det skulle vara svårt att genomföra lägret. Vi hoppas att ni har överseende med detta och ser fram emot ett läger sommaren 2021 istället.

Vi tittar nu på möjligheten att genomföra ”Norrlandalägret för en dag”. Där de som vill kan komma för en dag och träffa alla gamla vänner. Men vi återkommer med svar om detta också. (Måste kontrolleras mot diverse myndigheter innan vi vet om det går att genomföra).


Tack för att ni finns och är en del av Norrlandalägret.

Ta hand om varandra och se fram emot framtiden.

”Jag är inte rädd för mörkret, imorgon bitti ordnar det sig”


Varmaste kramar från Styrelsen.

Ordförande och lägerchef Adam Vistrand